Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα extension βλεφαρίδων

Η επιθυμία των περισσότερων γυναικών είναι να φαίνονται πιο όμορφες πιο εύκολα. Όλες όμως παραδέχονται πως όσο και αν το επιθυμούν δεν μπορούν να διαθέσουν πάνω από 15’ για το καθημερινό τους μακιγιάζ. Τα extension βλεφαρίδων εξυπηρετούν ακριβώς αυτό τον σκοπό! Τονίζουν τα μάτια και χαρίζουν ένταση στο βλέμμα, ώστε προσθέτοντας μόνο ρουζ και ένα lip gloss να φαινόμαστε μακιγιαρισμένες και λαμπερές μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Προσαρμόζουμε την τοποθέτηση ανάλογα με τον τύπο του προσώπου σας μεταβάλλοντας την πυκνότητα, την ένταση και το μήκος των βλεφαρίδων που τοποθετούμε, ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί.

Τι τεχνικές υπάρχουν;

Με την τεχνική Οne by Οne (ΟΒΟ) επιτυγχάνουμε πιο φυσικό αποτέλεσμα δίνοντας περισσότερη έμφαση στο μήκος, τοποθετώντας μεμονωμένες βλεφαρίδες μια μια. Εάν οι φυσικές σας βλεφαρίδες είναι αρκετά πυκνές αλλά όχι τόσο μακριές αυτή την τεχνική σας προτείνουμε.

https://www.instagram.com/p/Bgs7vRQgcsC/

Για πιο έντονο και πυκνό αποτέλεσμα, προτείνουμε την τεχνική 3D. Εδώ τοποθετούμε τουφίτσες πάνω σε κάθε φυσική βλεφαρίδα επιτυγχάνοντας πλούσιο αποτέλεσμα και τονισμένο βλέμμα. Και σε αυτή την περίπτωση προσαρμόζουμε την πυκνότητα και το μήκος στις  προτιμήσεις σας.

 

 

 

Συνδυάζοντας OBO και 3D καταλήγουμε σε ένα αποτέλεσα πιο ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο, που συνδυάζει μήκος και πυκνότητα και μπορεί να παραμείνει αρκετά διακριτικό εφ’ όσον το επιθυμούμε.

Πόσο κρατάνε τα extension βλεφαρίδων;

Η διάρκεια ζωής των extensions ακολουθεί τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων, δηλαδή κάθε 3 εβδομάδες περίπου χρειάζονται συντήρηση.

Είναι ασφαλές;

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ότι  πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στην αγορά. Οι βλεφαρίδες μας κατασκευάζονται από 100% συνθετικό μετάξι και γίνονται «ένα» με τη φυσική βλεφαρίδα, προσφέροντας άνετη αίσθηση. Η κόλλα βλεφαρίδων μας δεν περιέχει φορμαλδεΰδη, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο IN CLASS 1 CDEH of FDA USA και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ (αρ. πιστοποίησης: 76889). Έχει υποαλλεργική, μη ερεθιστική και αβλαβή σύσταση.

Τι πρέπει να γνωρίζω για την τοποθέτηση;

Κατά την τοποθέτηση το πρόσωπο και τα μάτια πρέπει να είναι άβαφα και να έχουμε αφαιρέσει τους φακούς επαφής. Η συνέδρια διαρκεί περίπου 2 ώρες. Για τις επόμενες 24 ώρες δεν πλένουμε το πρόσωπο, ώστε να επιτρέψουμε να στεγνώσει καλά η κόλλα.

 

Πώς πρέπει να φροντίζω τα extensions μου;

Οι φυσικές βλεφαρίδες προστατεύουν τα μάτια μας συγκρατώντας σκόνη, σμήγμα και ρύπους από τον αέρα. Είναι σημαντικό αυτά να απομακρύνονται αποτελεσματικά σε καθημερινή βάση. Πλένουμε το πρόσωπό μας άφοβα, όπως θα κάναμε κανονικά και χωρίς τα extensions και χτενίζουμε τις νέες μας βλεφαρίδες με ειδικό βουρτσάκι. Η λιπαρότητα είναι επίσης εχθρός των extensions και μπορεί να επιταχύνει την πτώση τους. Χρησιμοποιούμε μόνο oil free make up remover. Ο αφρός ντεμακιγιάζ Elisabeth Lashes είναι ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την σωστή φροντίδα των extensions και συστήνεται από κορυφαίες lash extensionists και είναι σύμμαχός μας για να διατηρούμε τα extensions μας όμορφα και λαμπερά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού επικοινωνήστε μαζί μας στο 213 0443657.

x ms_kisskiss

© KISS KISS nails

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *